Forbrukslån til oppussing

Har du et slitt kjøkken som trenger en aldri så liten oppgradering? Eller kanskje et baderom som ikke holder mål lenger? Kanskje trenger stuen en liten ansiktsløftning? Å holde boligen eller leiligheten sin i stand er smart og er noe som fører til verdiøkning, og dette vil man dra god nytte av i fremtiden!

Hos oss kan du søke om lån til oppussing, og når du bruker et forbrukslån til dette formålet får du muligheten til å realisere planene dine. Ikke alle har muligheten til å få et lån i sin vanlige bank til dette, og da kan vårt produkt være en løsning. Faktisk er det slik at 3 av 10 som søker om denne formen for finansiering bruker pengene til å pusse opp hjemme!

Lånebeløp 10000 – 600000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Individuelt dager
Alder 20 år
Eksempel: Annuitetslån 150 000 kr, 5 år, nom. rente 9,07%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 9,46%. Totalkostnad 187 400 kr.
Lånebeløp 10 000 – 500 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Varierende dager
Alder 20 år
Eksempel: 120 000 kr over 5 år, effektiv rente 11%, kostnad 34 341 kr, totalt 154 341 kr.
Lånebeløp 10 000 – 500 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Varierende dager
Alder 20 år
Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 13.14 %, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-.
Lånebeløp 10 000 – 500 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Varierende dager
Alder 20 år
20 år Låner du 160 000 kr over 5 år, koster det 57 243 kroner hvis den effektive renten er 13.61%. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 år er 217 243 kroner
Lånebeløp 10 000 – 500 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Varierende dager
Alder 20 år
Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 13.14 %, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-.

Hvordan går du frem?

Det aller viktigste når du skal oppgradere en del av boligen din er at du har en konkret plan, og da spesielt på hva det vil medføre av kostnader. Hva er det som skal gjøres? Hvor mye materialer trenger du? Hvilke løsninger skal du velge? Har du behov for snekker? Skal du sette hele prosjektet ut på anbud, eller skal du gjøre alt selv?

Det er naturligvis mye penger å spare på å gjøre alt selv, men da må du være sikkert på at alt gjøres riktig! Husk også på at det er regulert hvilket arbeid du selv kan gjøre når det kommer til elektrisitet og våtrom. Hvis ikke dette gjøres på riktig måte kan det bli kostbart for deg med tanke på forsikring ved eventuelle skader.

Vi sammenligner lån for deg!

Når du har kommet frem til hva prosjektet vil koste er det bare å sjekke vår tabell som gir deg oversikt over de beste aktørene på forbrukslån til oppussing . Alle disse vil gjøre en grundig vurdering av din søknad og komme med et svar. Resultatet av søknaden din får du i løpet av få minutter.

Ting å tenke på

Mange vil nok si at å bruke usikrede lån til oppussing ikke er spesielt smart rent økonomisk. Når er det imidlertid slik at man i de fleste tilfeller er nødt til å låne penger når man skal gjøre slik arbeid, og da har man som regel to valg: enten å bruke et usikret oppussingslån eller å bake prosjektet inn i boliglånet – altså å utvide dette.

Mange kjenner nok til at man i mange tilfeller må ha mindre enn 60% av boliglånet igjen hvis man skal få utvidet dette, og i tillegg må man ha en relativt fersk takst av boligen (maksimalt to år gammel).

Det er ingen tvil om at dette kan være den foretrukne løsningen, men mange glemmer at nedbetalingstiden er en viktig faktor i dette regnestykket.

Rentene på de produktene vi formidler på våre sider har høyere renter enn tradisjonelle boliglån – det er det heller ingen tvil om. Når dét er sagt så vil nedbetalingstiden på det usikrede lånet ha mye å si for den totale kostnaden, og det er den man må ha i kikkerten hele tiden. Hvis du innfrir det forholdsvis rask kan dette alternativet ende opp med faktisk å bli billigere enn det tradisjonelle alternativet med lang løpetid.

Dette er imidlertid et lite regnestykke, og det er derfor bare å finne frem kalkulatoren!

Renten på slike lån er naturligvis veldig viktig og grunnen til at den er høyere enn det tradisjonelle alternativet er selvsagt at produktet er usikret. Bankene tar derfor en mye høyere risiko, og det er da essensielt at man sammenligner flere alternativer – og det er som sagt det vi gjør her på våre sider.

Når man er ute etter håndverkere ber man som oftest om tilbud hos flere for å finne den beste løsningen – hvorfor skal man ikke gjøre det samme når man skal søke om et forbrukslån til oppussing?

Søke om forbrukslån?

Slik fungerer det!

zero

1. Finn riktig aktør

Vi har laget en tabell over de beste aktørene du kan bruke når du skal søke om lån til oppussing.

zero

2. Behandling

Når du har valgt aktøren du ønsker å bruke så fyller du ut søknaden om lån til oppussing.

zero

3. Svar på lånesøkand

Finner du et lån du vil ha utbetaler banken pengene direkte på din konto