Om oss

Forbrukslån.com eies, driftes og er utviklet av STK Finans AS (org.nr. 913 141 288).

STK Finans har lang erfaring med å formidle forbrukslån, lån og hjelpe til med refinansiering overfor norske kunder. Vi er derfor ingen bank, men vi samarbeider med totalt 18 banker - noe du drar stor fordel av.

Når du sender inn en lånesøknad via Forbrukslån.com vil denne bli formidlet videre til samtlige banker, og de vil dermed konkurrere om deg som kunde. Dette vet naturligvis bankene, og det fører til at må komme med et så godt tilbud som mulig som er tilpasset dine behov.

Du velger selv hvilket av tilbudene du vil akseptere, og alt foregår på en ryddig og god måte inne på din personlige side.

Underveis i søknadsprosessen vil en av våre saksbehandlere følge opp søknaden din og gi deg personlig service. Dette gjør vi for at du skal få en brukeropplevelse som er preget av trygghet og oversikt - fra begynnelse til slutt.

Å bruke vår tjeneste her på Forbrukslån.com er selvsagt helt kostnadsfritt for deg. Vi er som nevnt en finansagent, og dette innebærer at vi mottar provisjon fra våre samarbeidende banker når du som kunde har søkt om og fått utbetalt lån via Forbrukslån.com.

I Finansavtalelovens §88 står det helt tydelig at vi som låneformidler ikke kan motta godtgjørelse fra andre enn de gjeldende bankene. Dette er viktig å understreke ettersom det betyr at du som lånekunde ikke blir belastet av bankene i form av skjulte gebyrer.

Bankene vi samarbeider med i dag er Komplett Bank, Gjensidige, Santander, yA Lånet, Instabank, Optin Bank, BB Bank, Express Bank, Monobank, MyBank, Ikano, BN Bank, Collector, Svea Finans, Bluestep, AS Financiering, BRAbank og EasyBank.

Komplett Bank
Gjensidige
Santander
yA Lånet
Instabank
Optin Bank
BB Bank
Express Bank
Monobank
MyBank
Ikano
BN Bank
Collector
Svea Finans
Bluestep
AS Financiering
BRAbank
EasyBank
Komplett Bank
Gjensidige
Santander
yA Lånet
Instabank
Optin Bank
BB Bank
Express Bank
Monobank
MyBank
Ikano
BN Bank
Collector
Svea Finans
Bluestep
AS Financiering
BRAbank
EasyBank
Forbrukslån.com
Copyright © 2019
Forbrukslån.com driftes av STK Finans AS

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for at nettstedet skal fungere på en god måte for deg. Les mer

Du kan sammenligne våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no
Karbon-nøytral nettside