Forbukslån logo

Meny

NyheterSTK Finans AS er den ekte refinansieringseksperten
Money & house on the scale

STK Finans AS er den ekte refinansieringseksperten

I denne artikkelen vil vi i STK Finans AS som drifter forbrukslån.com og lånemegleren.no komme med ulike presiseringer til deg som går rundt og grubler på en refinansiering du vet du burde få på plass, men som du av ulike grunner har latt bli med grublingen.

Publisert: 13. aug. 2019

I denne artikkelen vil vi i STK Finans AS som drifter forbrukslån.com og lånemegleren.no komme med ulike presiseringer til deg som går rundt og grubler på en refinansiering du vet du burde få på plass, men som du av ulike grunner har latt bli med grublingen.

 Du har kanskje sett reklame fra ulike aktører som hevder å være eksperter og nummer 1 på refinansiering, og vi vil her hevde at denne betegnelsen passer best på oss i forbrukslån.com og lånemegleren.no.  

Hos oss kan du søke om og få en refinansiering om du ønsker dette. Her har vi flere produkter, og svært mange banker som vil kunne konkurrere om deg som kunde, slik at du velge den løsningen og det produktet som passer deg og din situasjon best. Har du for eksempel 350000 kroner i usikret gjeld fordelt på 3-4 kreditorer, vil en søknad til oss på forbrukslån.com raskt bli behandlet av 16 banker, og du vil kunne se alle tilbudene. Du vil kunne sammenlikne de og eventuelt diskutere disse med oss. Vi har ingen skjulte gebyrer, og du som kunde vil få full oversikt slik at du kan velge det rimeligste tilbudet og det du definerer som best.

Selve søknadsprosessen er enkel og uforpliktende, og best av alt, den er helt gratis!

Har du muligens noe mer usikret gjeld enn eksempelet over viser, og du har fått avslag på dine søknader om usikret refinansiering av disse, finnes det også muligheter og løsninger mange ikke er klar over. Har du for eksempel 675 000 i usikret gjeld vil dette være vanskelig og nesten umulig å samle i et usikret refinansieringslån. Har du derimot en bolig finnes det veldig smidige og gode løsninger som også er svært gunstige på betingelser sammenliknet med de aller fleste lån. Denne prosessen kan være vanskelig for mange å ta fatt på. Et naturlig hinder kan være hvordan skal man få med all relevant informasjon i en slik søknad? Søknadsskjemaet man finner hos ulike leverandører tar ikke høyde for all informasjonen som er relevant for søknaden, og prosessen virker vanskelig og «jeg gir litt opp før jeg har begynt» Kjenner du deg litt igjen i dette er det ingen grunn til å fortvile, vi i forbrukslån.com og lånemegleren.no kan hjelpe deg fra a til å i denne prosessen. 

Vi kan for det første ta i mot din søknad over telefon. På denne måten kan vi legge inn all informasjon som er relevant i søknaden din, og du slipper utfylling og plunder med å få selve søknaden korrekt og presist utfylt. På telefon vil du kunne snakke med en dedikert lånekonsulent som sørger for at din søknad blir ferdigstilt i det formatet du foretrekker, enten det er på e-post, via søknadsskjema eller rett og slett bare på telefon. Her kan det være verdt å merke seg at et lån med sikkerhet i bolig vil kunne gi deg en svært stor månedlig besparelse, i mange tilfeller har vi kunder som har spart mange tusen kroner i måneden gjennom en refinansiering hos oss her i forbrukslån.com og lånemegleren.no

 Så kommer spørsmålet mange stiller seg; boligen min er allerede belånt gjennom mitt ordinære boliglån, hva gjør jeg da?

 Mange av oss har en skjult verdi i boligen vår. Bankene kan i dag belåne en bolig med opp til 85% av boligens verdi, så her ligger det for mange en stor restverdi og en stor mulighet til å rydde opp i økonomien, ta full kontroll på kostnadene du har i forbindelse med dine lån og ikke minst sørge for at du betaler minst mulig i renter og gebyrer.

 Et lån med sikkerhet i boligen kan løses på 2 ulike måter. Du kan få et 2. prioritetslån med sikkerhet i boligen, gjerne over 20 år til en effektiv rente på 4% - 5 %. Dette vil være meget gunstig økonomisk for deg som kan ta et slikt lån og kvitte deg med dine usikrede kreditter som i beste fall har en rente på rundt 9% - 10%. Med mye lengre løpetid vil dine månedlige kostnader kunne gå

dramatisk ned.  

Så er det ikke alle som har restverdi nok i boligen sin til å kunne få et 2. prioritetslån, da finnes det fortsatt løsninger. Løsningen vi da kan fremskaffe blir et nytt boliglån hvor du slår sammen boliglånet du har i dag og den usikrede gjelden du har, til et nytt boliglån. Her er det enkel matematikk du får å forholde deg til; Hva betaler du samlet i dag for dine lån, kontra hva du vil betale med en refinansiering gjennom oss her i forbrukslån.com og lånemegleren.no

Videre er det verdt å merke seg at alle tilbud du vil motta gjennom oss er helt uforpliktende, og det er helt gratis for deg som kunde.

Ønsker du å takke nei til refinansieringen er det helt opp til deg, vi kan fremskaffe tilbudet, hjelpe deg i hele prosessen men det er du selv som tar avgjørelsen når det foreligger et tilbud. Vi har flere samarbeidspartnere også på dette produktet, så en prosess gjennom oss vil sikre at du betaler minst mulig for dine kreditter, og at selve søknadsprosessen kan løses slik du vil.

 Du har sikkert også sett reklame for tilbydere av refinansiering som hevder de er mer fleksible enn andre, og det kan sikkert stemme. Men vi i forbrukslån.com og lånemegleren.no tør å påstå vi er  de mest fleksible når det gjelder både prosess med å søke samt produktene vi kan tilby gjennom våre partnere.

 Husk at det vanskeligste ofte ikke er selve arbeidet, men å begynne på det, er et sitat en klok mann har sagt en gang. Litt det samme gjelder når det er snakk om å rydde opp i økonomien en gang for alle. Det er nemlig ganske enkelt, men for mange veldig vanskelig å begynne på. Vi kan hjelpe deg med dette uansett hva du synes er vanskelig, og husk at du har ingenting å tape annet enn litt tid på å sjekke hva vi i forbrukslån.com og lånemegleren.no kan fremskaffe av gode tilbud til deg. Det er tross alt veldig dumt å betale mer i renter og gebyrer enn man må.

Hvor mye vil du låne til refinansiering?

Lånebeløp:250 000 kr
250000
Nedbetalingstid:10 år
10
Månedskostnad:
fra 3 732 kr *

* Eksempel nom. rente 12,90%, eff. rente 13,76%. 250 000 kr over 10 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 197 860 kr. Totalt 447 860 kr.

Nom. rente fra 7,49% til 26,9%. Eff. rente fra 8,99% til 31,3%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ved å oppgi din e-postadresse samtykker du til å få periodiske e-poster fra oss om privatøkonomi og lån. Du kan når som helst melde deg av.