Mange av oss har kjent på behovet for en garasje i disse tider. Snøen og uværet laver ned og det kan virke som om brøytebilene ser sport i i måke folk mest mulig inne. Bilen er snødd fullstendig ned, brøytekanten rekker opp til håndtaket på døren, og du er svett, våt og irritert før du har kommet deg på jobb. At ungene står og surver og maser samtidig gjør ikke morgenen særlig bedre heller.

Det er da det er fristende å drømme seg bort til en varm og lun garasje fri for snø, is og sludd, hvor du bare kan sette deg rett inn i en varm og god bil, kjøre ungene avgårde i ro og fred og kjenne litt på følelsen av at dette fortjener jeg, og dette skulle jeg investert i før.

Her i på siden kan vi som nevnt skaffe deg den beste og rimeligste finansieringen til garasje. Det finnes ulike produkter vi kan tilby deg her. Kanskje har du sikkerhet i boligen din som gjør at du kan ta opp et lån med sikkerhet i den. Om du ikke har den muligheten kan du gjennom oss få 16 banker til å vurdere din søknad om et usikret garasjelån. Dette vil gi deg full oversikt over hva de ulike aktørene i markedet kan tilby deg, slik at du kan velge det rimeligste og beste lånet for deg.

En garasje vil kunne by mange ulike muligheter. I tillegg til å holde bilen varm og god, kan du også knytte en redskapsbod til denne garasjen, da har du plutselig mer orden i det du har av verktøy og lignende. Et annet moment er jo at dette kan holde liv i bilen noe lengre, og du kan oppnå besparelser på reparasjoner og den type ting. En bil som står i garasje gjennom den norske vinteren vil innenfor de aller fleste bilmerker ha mindre slitasjeskader enn en bil som bor ute hele året.

En annen ting en garasje byr på, og som er en liten trend i markedet for tiden, er jo at garasjen også blir en slags «mancave». Flere og flere garasjer er i dag innredet med både flatskjerm, sofakrok og kjøleskap. Her kan du trekke inn med noen venner og kose deg med fotballkamper, ski VM, superbowlfinalen eller andre favoritter på TV skjermen. Her slipper du kamp om fjernkontrollen med kona, du slipper grineunger, bleieskift og avbrytelser midt i ekstraomgangene.

«Man cave» skilt

Garasjen kan med andre ord bli ditt lille fristed hvor du kan trekke deg tilbake om du skulle føle behovet for det. Det kan jo være et godt alternativ når svigermor kommer på langhelgbesøk og inntar godstolen din og skal se på «Keeping up with the Kardashians»

Vi i STK Finans kan som nevnt skaffe deg det beste garasjelånet på markedet om dette er noe du går rundt og vurderer. Det finnes ulike leverandører av garasjer, og vi har tidligere skrevet om lån til grillhytte fra firmaet Grillhyttespesialisten som er en leverandør av ulike produkter innenfor grillytter, lysthus, badestamper og saunatønner. Dette selskapet tilbyr også garasjer, redskapsboder og mye mer, så her kan det være verdt å ta en titt for deg som vil se hva dette koster og hva markedet kan tilby. Finansieringen til garasjen får du som nevnt gjennom oss.

 I tillegg til fordelene vi har nevnt over ved å skaffe seg en garasje, vil en garasje øke verdien på din bolig markant. Boligkjøpere stiller fler og fler krav, og garasje kan være det som gjør din bolig mer interessant enn andre tilsvarende objekter.

Garasjelån kan du søke om her!