At hårtap er et sensitivt tema for mange menn er ingen hemmelighet. Dette har det vært forsket på siden middelalderen og det har vært benyttet mange metoder innenfor dette som ikke har vært spesielt gode, ei heller gitt noe godt resultat. Dette har derimot endret seg drastisk de siste årene, og teknikkene man benytter i dag gir et meget godt resultat, og det er vanskelig å se på noen at de har gjennomført en hårtransplantasjon.

Vi følger med på de ulike trendene og forsøker holde oss oppdatert på utviklingen i samfunnet generelt. Det er ingen tvil om at vi i dag lever i et mer eksponert samfunn, hvor forventningspress og status opptar mange, og spesielt de yngre generasjonene som har hatt fått den teknologiske utviklingen gjennom morsmelken sin.

Det er ingen tvil om at vi i dag lever i et mer eksponert samfunn, hvor forventningspress og status opptar mange, og spesielt de yngre generasjonene som har hatt fått den teknologiske utviklingen gjennom morsmelken sin

Facebook, Twitter, Instagram etc. er alle flater hvor du viser deg frem, legger ut innlegg, deler annet innhold, mange i jakten på flest mulig «likes». Det å ønske seg en operasjon som gjør noe med utseendet vårt er blitt veldig vanlig, og det er slettes ikke noe å skamme seg over om du ønsker deg en kosmetisk operasjon. Det trenger ikke nødvendigvis være en hårtransplantasjon du søker etter, det er blitt veldig vanlig med botox i leppene, eller i en «sinnarynke». Mange ønsker seg litt forandring i puppene sine og mange ønsker seg en «Kim Kardashian rompe».

Christian som jobber i grillhyttespesialisten.no og deler kontor med oss uttaler følgende; «Dersom du går rundt og tenker mye på dette, og føler at noe mangler er det bare å gjøre noe med det. Jeg var plaget av lavt selvbilde grunnet min svært tynne lugg og voksende måne, men jeg gjorde noe med det. Selvtillit og trygghet på seg selv er en svært viktig, og kanskje undervurdert egenskap hos oss mennesker. Et menneske med selvtillit vil ofte oppnå mer på det sosiale plan og ovenfor det andre kjønn enn mennesker med et lavt selvbilde. Livsglede er også ofte forbundet med å være fornøyd med seg selv, så om du går rundt og tenker mye på en endring du vil gjøre med deg selv, er det bare å sette i gang. Det løser seg ikke selv, du må faktisk gjøre det første grepet selv. Jeg opplevde også å bli mye mer produktiv på jobb, og jeg hadde generelt mye mer energi i livet mitt på alle plan».

 Videre kunne Christian fortelle at han har følt seg «hel» igjen etter at han gjennomførte sin hårtransplantasjon. Nå er jeg meg selv igjen, jeg får nok aldri laget meg noen rastafletter, og det er begrenset med ulike frisyrer jeg kan velge, men håret er tilbake og jeg er strålende fornøyd med det, sier han videre.

På poseidon.no eller masterklinikken.no kan du lese mer om hårtransplantasjoner og andre kosmetiske inngrep det er mulig å gjøre. Det å investere i et bedre selvbilde, økt selvtillit og egen komfort er alle gode investeringer, uavhengig av hva andre måtte mene om akkurat dette. Det er DU selv som vet hva som er best for deg i din situasjon, så vær tro mot deg selv og gjennomfør det du har lyst til og rydd vekk det som ødelegger selvbildet ditt.

Den beste måten å fremskaffe finansiering til et kosmetikklån finner du her hos oss.