Forbrukslån.com

Meny

NyheterSigner søknaden raskt med BankID
Signér søknaden raskt med BankID

Signer søknaden raskt med BankID

BankID er noe de aller fleste av oss har i dag. Denne digitale identifiseringsløsningen kan brukes til lånesøknader på nett, i nettbanken og til innlogging på offentlige tjenester.

Publisert: 5. mar. 2019 (Oppdatert: 2. apr. 2019)

BankID er noe de aller fleste av oss har i dag. Denne digitale identifiseringsløsningen kan brukes til lånesøknader på nett, i nettbanken og til innlogging på offentlige tjenester.

Vi samarbeider med banker som bruker BankID i forbindelse med lånesøknader. Du kan dermed både legitimere deg og signere lånedokumentene med BankID. I praksis betyr dette at behandlingstiden på din lånesøknad blir betydelig kortere.

Hva er det?

BankID er en personlig og enkel måte å legitimere seg elektronisk på. Man kan dermed også bruke BankID til å signere dokumenter på nett. Metoden fungerer ved at man får tilsendt en elektronisk kodebrikke fra banken og denne kodebrikken genererer koder som man bruker når man signerer. Man må i tillegg benytte et personlig passord som er med på å sikre tjenesten.

I dag har man to forskjellige måter å bruke BankID på. Den ene er kodebrikken, mens den andre er via mobiltelefonen.

Sikkert, raskt og fleksibelt

BankID gjør at du får en kraftig forenkling og ikke minst større fleksibilitet i din hverdag. Det å signere dokumenter og de påfølgende legitimeringsprosessene blir mye enklere. Når du skal søke lån på nett unngår du unødvendig tapt tid via postgang og pengene vil være raskere på din konto. Dette i tillegg til at din elektroniske sikkerhet blir fullt ivaretatt.

BankID er noe de aller fleste av oss har i dag

Hvor stort lån trenger du?

Lånebeløp250 000 kr
250000
0 kr
0
Nedbetalingstid10 år
10
Månedsbetaling
ca 3 844 kr
Eksempel nom. rente 13,65%, eff. rente 14,62%. Lån 250 000 kr over 10 år.  Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 211 253 kr. Totalt 461 253 kr.  Nom. rente 7,49%-26,9%. Eff. rente 8,99%-31,3%. Rente baseres på individuell kredittvurdering. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ved å oppgi din e-postadresse samtykker du til å få periodiske e-poster fra oss om privatøkonomi og lån. Du kan når som helst melde deg av.