Vi i STK Finans AS som drifter Lånemegleren.no og Forbrukslån.com har gleden av informere om at vi inngår samarbeid med Nordax Bank nå i løpet av første kvartal 2019.

Vi har fra før en god og robust miks av samarbeidspartnere, og en rekke gode samarbeid med banker som operer på det norske markedet innenfor usikret finansiering, men for oss blir det helt klart spennende å se hva denne banken, med et godt innarbeidet merkenavn kan tilføre oss og vårt produkt. Dette er en bank med et sterkt innarbeidet merkenavn, som vi ser veldig frem til å utvikle et godt samarbeid med.

For oss blir det helt klart spennende å se hva denne banken, med et godt innarbeidet merkenavn kan tilføre oss og vårt produkt

Fredrik Karlsen, Daglig leder STK Finans AS

Litt om Nordax Bank

Nordax Bank er en ledende skandinavisk nisjebank som tilbyr utlån til kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland.

Banken ble grunnlagt i 2004 av fem entreprenører med lang erfaring inne kredittgiving og bankvesen.

Banken har i dag ca. 200 ansatte og mesteparten av virksomheten styres fra hovedkontoret i Stockholm.

Nordax Bank samarbeider i dag med de største agentene i Norge.

Det kan være verdt å merkes seg at dersom du er kunde hos Nordax får du gratis medlemskap hos Norsk familieøkonomi der du får tilgang til gratis rådgiving samt en rekke andre fordeler.

 Videre er bærekraft viktig for Nordax. Deres kjernevirksomhet, å tilby ansvarsfull kredittgiving, er deres mest sentrale fokus i arbeidet med bærekraft. Her kan en se fra deres hjemmeside at å fortsette med å tilby våre kunder lån de har råd til, samt å gi alt som kreves for at man som kunde skal kunne ta gjennomtenkte beslutninger, er helt sentralt for banken.

Banken er medlem i FNs Global Compact og lar deres 10 prinsipper for en ansvarsfull bedrift guide banken i deres arbeid med kontinuerlig bærekraftarbeid. Slik strever de alltid etter forbedring og utvikling for å kunne være med og oppnå de globale bærekraftmålene. I 2016 gjennomførte de sitt første bærekraftregnskap i henhold til GRI G4.

Å fortsette med å tilby våre kunder lån de har råd til, samt å gi alt som kreves for at man som kunde skal kunne ta gjennomtenkte beslutninger, er helt sentralt for oss

Som nevnt ser vi i Forbrukslån.com veldig frem til dette samarbeidet. Vi ser at de ulike bankene gjør ulike vurderinger av hver lånesøknad, så for våre kunder er dette utelukkende positivt. Dette gjør at enda en tilbyder vil delta i konkurransen om deg som kunde. En søknad om finansiering vil da kunne vurderes av 18 banker her hos oss, dette sikrer at du som kunde kan velge det tilbudet som passer deg best.

Det har vært noen nye aktører som har tredd inn i dette markedet de siste årene, Nordax Bank er å regne som en tungvekter i bransjen, med et godt innarbeidet merkenavn, samt gode produkter ut mot kunde. Er du på utkikk etter å låne penger kan det være verdt å legge inn en søknad her hos oss i Forbrukslån.com, da får du søknaden vurdert av flest banker, da vi er den agenten med flest samarbeidende banker nå ved inngangen av 2019.