Mange av oss har kanskje sett på tomta til fritidseiendommen vi eier og tenkt at dette kunne jeg gjort mer ut av. Eller du har kanskje sett at hagen hjemme gir meg mye jobb, men jeg benytter den ikke noe særlig, man klipper plenen, luker vekk ugresset, vanner blomstene, bytter råtne bord på terrassen og klipper rosebuskene, men alt er forbundet med jobb, koselig jobb kanskje, men like fullt jobb.

Vel, mange kan nok kjenne seg igjen i akkurat dette. Vi vil derfor gi våre lesere et par raske tips på hvordan du kan «freshe» opp disse uteplassene og skaffe deg noen muligheter til å bruke mer tid ute som ikke er relatert til å jobbe på tomta.

Grillhytte
Lysthus Viking 10m2

På grillhyttespesialisten.no kan du finne en rekke produkter som kan gjøre underverker i en litt sliten og ustelt hage, eller på en del av en tomt på en fritidseiendom som ikke benyttes noe særlig. Her kan du finne både grillhytter og lysthus i ulike størrelser og i ulike prisklasser. Enten du ser for deg en røff grillhytte med bål i midten hvor du får deg en skikkelig matbu for deg og familien hvor det kan grilles og man kan slappe av sammen. Eller om du ser for deg et litt mer elegant lysthus med flotte glassvinduer du kan imponere svigermor med, er dette et selskap som kan tilby det meste innenfor disse segmentene.

Med en grillhytte er det mulig å nyte kveldene langt utover høsten, fyr opp i grillen og koble ut stress og mas i hverdagenI følge forskning.no kan det faktisk være sunt å sitte foran et bål da man bedre kan slappe av og stresse ned bare ved å se inn i flammene.

Du kan selv velge om du vil ha det levert ferdig montert eller om du vil stå for monteringen selv. Finansieringen kan du enkelt skaffe deg her hos oss i forbrukslån.com, vi kan sende din søknad til 16 banker som alle vil konkurrere om å gi deg det beste tilbudet.

Badestamp
Badestamp gran 1,9m

En annen åpenbar fordel er at i tillegg til å imponere svigermor med et lekkert lysthus kan du også søke tilflukt der når hun kommer på besøk for helgen og slenger seg ned i godstolen din. Hva med å montert opp en litt snasen flatskjerm slik at du kan ha en fotballkveld med gutta rundt bålet med kald øl og pølser? Det kan også være verd å nevne at det kan åpne muligheter for romantikk med din kjære, men vi lar det bli med det. Her er det uansett Baer fantasien som stopper deg.

Mange av disse produktene er også meget fornuftige prismessig. Her får du helt klart mye for pengene, og når det i tillegg er en reell standardheving av din eiendom er dette noe vi kan anbefale deg å sjekke ut. Det er et relativt lite lån du evt. trenger for å få dette på plass, og vi kan skaffe deg de beste smålånene på markedet. En søknad hos er helt uforpliktende og gratis for deg som kunde, så det skader ikke å se hva du ville fått av betingelser på et slikt «oppgraderingslån».

På grillhyttespesialisten.no finner du også en rekke andre produkter. De har ulike badestamper og saunatønner som også gjør seg godt i både hager og på fritidseiendommer, i tillegg til en lang rekke tilleggsprodukter du kan innrede både grillhytter og lysthus med.

En vedfyrt badestamp er en sikker vinner på vorspielet, samle venner og hopp oppi. Det er også utrolig hyggelig å krype opp i stampen en vinterkveld med noe godt i glasset og se på stjernene.

 Dersom dette er noe for deg kan dette settes ut i livet veldig raskt og enkelt. Finansiering til dette uteprosjektet kan du finne her hos oss, og før du vet ordet av det kan du ha både et lekkert og innbydende lysthus, en saunatønne og en badestamp i hagen din eller på feriestedet ditt.

Dette vil kunne gjøre underverker i mange hager og mange fritidseiendommer, det vil kunne representere en reell oppgradering og verdistigning av tomten og kanskje får det frem litt mer familiehygge og sosialt samliv med disse fasilitetene på plass.

 Dette kan være tiden for å gjøre denne type oppgraderinger. Dette er ikke høysesong for disse produktene, så nå kan du gjøre veldig gode kjøp. Start med å finn ut hva du kunne tenke deg, sjekk hva du kan få i lån her hos oss i forbrukslån.com slik at du kan gjøre sommerferien i år litt annerledes, og kanskje vil det bidra til en langt bedre ferie.