Lånebeløp 10000 – 600000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Individuelt dager
Alder 20 år
Eksempel: Annuitetslån 150 000 kr, 5 år, nom. rente 9,07%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 9,46%. Totalkostnad 187 400 kr.
Lånebeløp 10 000 – 500 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Varierende dager
Alder 20 år
Eksempel: 120 000 kr over 5 år, effektiv rente 11%, kostnad 34 341 kr, totalt 154 341 kr.
Lånebeløp 10 000 – 500 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Varierende dager
Alder 20 år
Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 13.14 %, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-.
Lånebeløp 10 000 – 500 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Varierende dager
Alder 20 år
20 år Låner du 160 000 kr over 5 år, koster det 57 243 kroner hvis den effektive renten er 13.61%. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 år er 217 243 kroner
Lånebeløp 10 000 – 500 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Varierende dager
Alder 20 år
Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 13.14 %, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-.

2019 har kommet og vi har vel alle noen prosjekter vi har gått å fundert på uten helt å få satt dette ut i livet. I Norge er det nok mange av oss som går å grubler over innsiden av hjemmet. Vi i Norge ligger på verdenstoppen hva gjelder villighet til å investere i eget hjem, både selve kjøpet av hjemmet, men det er innenfor oppussing vi virkelig er et ivrig folkeslag. Vi nordmenn pusser opp og oppgraderer hjemmet vårt i hyppige intervaller, og en undersøkelse fra 2016 viste at blant de vanligste formål nordmenn brukte forbrukslånet sitt til var møbler. 7% av lånene ble brukt til dette, med et gjennomsnittlig lånebeløp på 97.406 kroner.

Så er det grunn til å spørre seg om dette er et lurt formål å låne penger til. Dette har selvsagt mange sider ved seg, men på generelt grunnlag er det jo slik at mange nok vil føle at selve fullføringen av boligkjøpet er når man har pusset opp og fått på plass møbler og interiør slik at hjemmet blir den gode, trygge og lune plassen man ønsker seg for seg og sine.

Møbelbransjen er også en bransje hvor du kan få tilbud om å låne penger til møbler. De aller fleste store kjedene tilbyr i dag kjøpsfinansiering av møbler. Du har sikkert sett «kjøp nå, betal om 6 måneder for et gebyr på kun 600 kroner». Er dette gode avtaler du bør gå for? Det kan være det, men her er det verdt å merke seg et par ting;

Du har sikkert sett «kjøp nå, betal om 6 måneder for et gebyr på kun 600 kroner»

Dersom du vet du kan betale for hele kjøpet om 6 måneder, kan dette være en gunstig avtale, men det er grunn til å påpeke at dersom du ikke betaler hele beløpet i den rentefrie perioden, risikerer du å sitte igjen med et møbellån med skyhøy rente i form av et kredittkort. Den effektive renten på et slikt kort kan være godt opp på 20 tallet, så går man for en slik løsning ved finansiering av møbler, må hele beløpet betales inn før rentene begynner å løpe. Hvis ikke kan ikke avtalen forsvares og den er heller ikke gunstig. Da burde du mest sannsynlig gått for en annen type finansiering. En annen ting er jo det at de aller færreste av oss kjøper alle møblene sine på en og samme butikk/kjede. En finansiering gjennom forbrukslån.com gir deg fleksibiliteten til å benytte midlene i alle landets butikker og kjeder med en gang, finansiering gjennom salgssted vil medføre at du må vente på kredittkortet, og det er kun det første kjøpet du gjør i butikken som utsteder kortet som er rentefritt i angitte periode.

Fleksibelt med lån til møblene

Dersom du går rundt og har lyst til å få på plass nye møbler til familiens hule bør du sjekke hvilke ulike muligheter som finnes i dag. Her på forbrukslån.com kan du enkelt søke om å låne penger til møbler, og opp til 18 banker vil kunne komme med et uforpliktende tilbud til deg. På den måten vil du sikre at du får de beste betingelsene til ditt møbelkjøp. Prosessen hos oss er svært enkel og uforpliktende, og tilbudene du mottar har en gyldighet på 30 dager, noe som er rikelig med tid til å finne de ulike tingene du ser etter til hjemmet ditt, enten du skal bytte kjøkken, kjøpe ny sofa eller om det er ny spisestue som står øverst på ønskelisten.

Det fine med forbrukslån til møbler er at det spiller ingen rolle om du skal kjøpe sofa eller babygrind. Uansett hva slags møbel du ønsker så kan du låne penger til det. Du får et lån som du kan bruke på akkurat det du vil.

Å ta opp et slikt lån kan være gunstig på flere måter, ikke minst for deg selv og dine. Følelsen et ferdig/fornyet hjem kan gi, vil utvilsomt bringe positiv energi inn i hjemmet. Hjemmet vårt er der vi møter våre nærmeste og hvor vi har vår trygge base. Her er det masete og kjasete livet på utsiden mange føler med tidsklemma, småsyke barn, isete bilruter og kø til jobben skjøvet vekk. Her kan man fortrenge at svigermor skal komme på 14 dagers besøk i jula, og her er man inne i sine egen «borg». Da bør vi unne oss at den er innbydende og fin slik vi vil ha. Dette vil gi mange den rette energien, og legge til rette for et mer harmonisk hjem på flere plan, kanskje også for parforholdet. Det vil også for mange være en forutsetning for å kunne blomstre i rollen som vert/vertinne, så om du har gått rundt lenge og hatt tanker og sågar følt litt stress rundt alt du ønsker å gjøre med hjemmet ditt, kan dette være tiden og faktisk gjøre noe med det.

Som en klok mann sa en gang; Det vanskeligste er ikke selve arbeidet, men å begynne på det. Når vi nå er inne i det nye året bugner det av salg overalt, så dette vil uansett være en gunstig tid å sette i gang et slikt prosjekt. Finansieringen kan du som nevnt enkelt ordne her.