Vinterkulda har for alvor kastet seg over Norges land, og de fleste av oss synes det kan være noe slitsomt med iskalde biler og at hverdagen generelt blir litt mer strevsom når kulda virkelig setter inn som nå. Noen av oss drømmer oss kanskje bort til sol, sommer, paraplydrinker, bading og sene lunsjer, en helt naturlig drøm på denne tiden av året.

 Og det er nettopp på denne tiden av året kan du gjøre ulike gode kjøp. Januarsalget er vi alle klar over, det vi her ønsker å rette litt fokus på er at du på denne tiden av året kan gjøre veldig gode båtkjøp.

 Mange har båten sin på lager, på tørrdokk, i hagen eller på en annen egnet plass. Båtmarkedet har lenge vært kjøpers marked, og for deg som vurderer dette, kan dette absolutt være tiden å gjøre vurderingen om til handling. Mange båteiere har funnet ut at båten tar for mye tid, vi bruker den ikke så mye, den krever litt vedlikehold etc. Andre har funnet ut jeg ønsker meg en litt større båt, og noen har kanskje funnet ut jeg vil ha en mindre båt. For deg som er kjøper av båt vil du med litt research raskt merke at her finnes det veldig mange gode objekter, og at her kan man «få mye båt for pengene». I tillegg kan mange båteiere være villige til å fire mye på pris for å få solgt båten sin.

 Er du av de som har dragning mot sjøen, bading og båtliv, og som kanskje har hatt lyst til gå til anskaffelse av en båt, kan du realisere denne lysten denne vinteren. Her hos oss i forbrukslån.com kan du enkelt sjekke hva du kunne fått i i båtlån. Å få på plass en finansiering med sikkerhet i selve båten kan være utfordrende, men det kan la seg gjøre. I tillegg til et lån med sikkerhet i båten kan vi søke om et lån til båt usikret hos våre 16 bankpartnere innenfor usikret finansiering. På den måten kan du sjekke hva det vil koste deg å eie båten du ønsker deg per måned, og tilbudene du vil motta fra oss er selvsagt helt uforpliktende. I tillegg er tjenesten vår helt gratis for deg som kunde. Fordelen med denne type lån er at du disponerer hele beløpet som du vil. Om du benytter hele beløpet til båtkjøpet eller om du legger av litt til en båtferie blir ene og alene opp til deg.

Selv om du ikke nødvendigvis har funnet båten du ønsker å kjøpe kan det være greit å få på plass finansieringen. Da vet du hvilken ramme du kan forholde deg til, og du kan søke gjennom hele båtmarkedet vel vitende om at hva du har muligheten til å kjøpe. Det gir deg muligheten til å slå til når «drømmebåten» dukker opp, og du har forutsigbarhet hva gjelder selve finansieringen.

Går du rundt og har hatt dette i tankene lenge er det bare å komme i gang. Første steg er å finansieringen til båt på plass. Skal du allikevel kjøpe båt kan dette være tiden og faktisk gjøre det. Det er dumt å betale mer enn man må, og nå som vi er «off season» vil du kunne få svært gunstige priser og ergo mest for pengene.

Setter man det litt på spissen vil mange som selger båten sin på denne tiden være svært åpne for å få solgt den, og da har du som kjøper et godt utgangspunkt i forhandlinger. Selgerne vet det er mange objekter til salgs der ute, og at du som kjøper enkelt kan finne flere båter i samme kategori, pris, størrelse etc.

Skaffer du deg et «finansieringsbevis» for ditt kommende båtkjøp her hos oss i forbrukslån.com vil du som nevnt få din søknad vurdert av opp til 16 banker, dette vil sikre at du som kunde får den beste finansieringen som markedet kan tilby.