Forbukslån logo

Meny

Nyheter

Trumf bonus penger

Trumf etterlyser eierne av 1,5 milliarder kroner

Trumf er en lojalitetsordning for kunder i dagligvarekjedene Centra, Joker, Kiwi, Meny, Spar og Ultra samt bensinstasjonkjeden Shell. Hvert kjøp gir omtrent 1 % i rabatt, som settes inn på kundenes Trumf-konto. Kjøpene har vært mange, for denne uken etterlyser Trumf eierne av 1,5 milliarder kroner.

postnord konkurs

Postnord kan gå konkurs

En hemmelig rapport har lekket ut i svenske medier, som konkluderer med at Postnord i Danmark og Sverige vil gå konkurs uten statlig hjelp. Postnord i Norge hevder de ikke blir berørt.

Den amerikanske drømmen

Den amerikanske drømmen - ble styrtik

Rike mennesker kan både forarge oss og imponere oss, men det er ingen tvil om at det er fascinerende å lese om deres historier.

Billig jul

Ha en riktig god jul - på den billige måten!

Det er snart jul igjen og alle hjerter gleder seg... nei forresten... ikke alle. Hvert år når julen nærmer seg er det mange nordmenn som skuer med gru mot den økonomiske biten av julefeiringen, og det har de god grunn til.

Warren Buffett

Hvem er Warren Buffett? Lær om hans investeringer!

Navnet 'Warren Buffett' står skrevet med gullskrift i den internasjonale investeringshistorien og det er mange grunner til dette. I denne artikkelen skal du få vite hva som har vært hemmeligheten bak mannens suksess og hvordan investeringsselskapet Berkshire Hathaway ble til et av verdens største selskaper

Klippe gammelt bankkort

Hva gjør man med gamle bankkort?

Til stadighet sender bankene i Norge ut nye bank- og kredittkort til sine kunder, og årsakene til det kan være forskjellig. Oftest handler det rett og slett bare om at utløpsdatoen på det forrige utstedte kortet begynner nærme seg, og da dukker ofte spørsmålet ‘hva skal jeg gjøre med mitt gamle bankkort’ opp.

Bli en bedre sparer

10 gode pengevaner - bli bedre til å spare i dag!

Hvis du er en av dem som skulle ønske du hadde mer penger på bankkontoen din, så kan det hende at det eneste du behøver å gjøre er å revurdere dine økonomiske beslutninger og forbruksmønster.

Innvilget kreditt kredittkort

Gjeldsregisteret: har du gjort de smarte kredittkortgrepene?

Som sikkert alle har fått med seg har vi i Norge nå fått tre forskjellige gjeldsregistere opp å gå, og det innebærer at de ulike bankene nå har langt bedre innblikk i hvordan gjeldssituasjonen til nordmenn faktisk er i forhold til tidligere. Men hva med de ubrukte kredittkortene?

Spar penger bruktbutikk

Kjøp billig og spar penger på bruktbutikker

Å anvende seg av bruktbutikker / vintage-butikker for å spare penger er det mange som gjør, men visste du at du kan være enda smartere når du shopper på denne måten?

Vanskelig å spare penger?

Millenniumsgenerasjonen får skylden for treg økonomi i USA

Milenniumsgenerasjonen, altså den selvopptatte og nyvoksne generasjonen som er mest opptatt av å ta selfier av seg selv og spise sunn mat, kan i følge nettstedet RaymondJames.com være skylden til at veksten i den amerikanske økonomien går tregere.

Morsomt å spare penger

Morsomt å spare penger? Er det virkelig mulig?

Sparing er et tema som til stadighet er oppe både i mediene og i svært mange husholdninger rundt om i landet – hver eneste dag. Hvorfor er det så viktig med sparing, og kan noe som i utgangspunktet virker kjedelig gjøres til noe som er morsomt og givende?

Bedrift etter ferien

Gode tips for bedriften etter ferien! 10 tips!

Enten vi vil det eller ei, så nærmer høsten seg ubønnhørlig og det betyr at det er på tide å komme seg tilbake på jobb. Enten du er en del av et kollegium eller eier din egen bedrift så ligger det faktisk an til gode tider!

Spare penger i ferien

9 måter å spare penger i ferien på!

Ønsker du å få vite hvordan du kan spare penger i ferien? Det er nettopp dét du skal få vite i denne artikkelen!

Kontroll personlig okonomi

Slik fikk vi kontroll på vår personlige økonomi

Nå skal vi fortelle deg hva vi gjorde for å få kontroll på vår personlige økonomi. Du får (helt gratis) lese tipsene som vil gjøre hverdagen din helt annerledes!

Farlig investering aksjer

Dødsfarlige investeringer – 10% tap øker faren for død

Nedgang i aksjemarkedet kan knyttes til for tidlig død, sykdom og dødelige ulykker. Er du i risikosonen?

Regnestykke egenkapital

Boligdrømmen: slik blir 48 kr til 138 240 kr!

Antallet mennesker som drømmer om å eie sin egen bolig er sannsynligvis svært høyt, men for mange er kravet om egenkapital vanskelig å innfri.

Happy family in winter holiday

Hit kan du reise i påsken!

Lag en minnerik ferie i påsken. Om det er fjellet som frister eller du trenger en kickstart på våren med en strandferie, tipsene får du her.

Skallet

Slik fikk Christian håret og selvtilliten tilbake

Går du rundt å skulle ønske at håret ditt fortsatt var inntakt? Er du lei av vikene som blir mer og mer synlige for hver dag som går, eller at månen du er i ferd med å få er så stor at den kunne tatt i mot en månelanding ?

Man under a mask

Storbank tvinges til å bytte navn

Litt for lite research gjør at norsk storbank tvinges til å skifte navn. Vi har vært i dialog med banken for å få en uttalelse, og her er forklaringen banken gir.

Hot tub spruce viking

Lån til grillhytte eller lysthus - en flott oppgradering av hagen eller hytta!

Er du av de som har hage eller en fritidseiendom du kunne tenke deg å gjøre litt mer ut av bør du lese videre.