Forbrukslån.com

Meny

Nyheter

Vanskelig å spare penger?

Millenniumsgenerasjonen får skylden for treg økonomi i USA

Milenniumsgenerasjonen, altså den selvopptatte og nyvoksne generasjonen som er mest opptatt av å ta selfier av seg selv og spise sunn mat, kan i følge nettstedet RaymondJames.com være skylden til at veksten i den amerikanske økonomien går tregere.

Morsomt å spare penger

Morsomt å spare penger? Er det virkelig mulig?

Sparing er et tema som til stadighet er oppe både i mediene og i svært mange husholdninger rundt om i landet – hver eneste dag. Hvorfor er det så viktig med sparing, og kan noe som i utgangspunktet virker kjedelig gjøres til noe som er morsomt og givende?

Bedrift etter ferien

Gode tips for bedriften etter ferien! 10 tips!

Enten vi vil det eller ei, så nærmer høsten seg ubønnhørlig og det betyr at det er på tide å komme seg tilbake på jobb. Enten du er en del av et kollegium eller eier din egen bedrift så ligger det faktisk an til gode tider!

Spare penger i ferien

9 måter å spare penger i ferien på!

Ønsker du å få vite hvordan du kan spare penger i ferien? Det er nettopp dét du skal få vite i denne artikkelen!

Kontroll personlig okonomi

Slik fikk vi kontroll på vår personlige økonomi

Nå skal vi fortelle deg hva vi gjorde for å få kontroll på vår personlige økonomi. Du får (helt gratis) lese tipsene som vil gjøre hverdagen din helt annerledes!

Farlig investering aksjer

Dødsfarlige investeringer – 10% tap øker faren for død

Nedgang i aksjemarkedet kan knyttes til for tidlig død, sykdom og dødelige ulykker. Er du i risikosonen?

Regnestykke egenkapital

Boligdrømmen: slik blir 48 kr til 138 240 kr!

Antallet mennesker som drømmer om å eie sin egen bolig er sannsynligvis svært høyt, men for mange er kravet om egenkapital vanskelig å innfri.

Happy family in winter holiday

Hit kan du reise i påsken!

Lag en minnerik ferie i påsken. Om det er fjellet som frister eller du trenger en kickstart på våren med en strandferie, tipsene får du her.

Skallet

Slik fikk Christian håret og selvtilliten tilbake

Går du rundt å skulle ønske at håret ditt fortsatt var inntakt? Er du lei av vikene som blir mer og mer synlige for hver dag som går, eller at månen du er i ferd med å få er så stor at den kunne tatt i mot en månelanding ?

Man under a mask

Storbank tvinges til å bytte navn

Litt for lite research gjør at norsk storbank tvinges til å skifte navn. Vi har vært i dialog med banken for å få en uttalelse, og her er forklaringen banken gir.

Hot tub spruce viking

Lån til grillhytte eller lysthus - en flott oppgradering av hagen eller hytta!

Er du av de som har hage eller en fritidseiendom du kunne tenke deg å gjøre litt mer ut av bør du lese videre.

Hus om vinteren

Slik kan du øke livskvaliteten med et garasjelån

Det høres kanskje utrolig ut, men derfor kan et lån til en ny garasje være løsningen mange menn ser etter.

Aurora borealis

Bobildrøm - vi kan hjelpe deg med finansieringen

Flere og flere nordmenn velger å gå til anskaffelse av en såkalt bobil. Her finnes det svært mange ulike modeller, det er et stort bruktmarked for dette og flere forhandlere som tilbyr disse bilene i de fleste priskategorier.

Båt om vinteren

Båtlån? Nå kan du gjøre gode «off season» kjøp

Januarsalget er vi alle klar over, det vi her ønsker å rette litt fokus på er at du på denne tiden av året kan gjøre veldig gode båtkjøp.

Fuel VS electric

Vi finansierer både fossilbil og elbil

Vi i forbrukslån.com følger med interesse den gående miljødebatten i samfunnet og her har vi et skråblikk på debatten.

Jente holder nøkler

Dette er alderen til den gjennomsnittlige lånetaker

Som et svar på medienes fokus på at flere unge tar opp forbrukslån har vi gjort analyse av vår data fra 2018 for å finne alderen til den gjennomsnittlige lånetaker.

Bankkort

Gjeldsregister på plass i 2019 - hva betyr det egentlig?

For alle som følger med på nyheter innen finans har det vært mye skriverier om et såkalt gjeldsregister. Her har det vært en rekke artikler, mange av de veldig gode og informative, men vi i forbrukslån.com ønsker allikevel å komme med litt presiseringer for deg som fortsatt er litt usikker på hvordan dette i realiteten er ment å fungere.

Kaker

Bor du bruke forbrukslån som lønn?

USAs handelsminister anbefaler offentlig ansatte som ikke har fått lønn på mange uker til å ta opp forbrukslån. Er dette en god ide?

Wolf howling on the moon

Banker som tilbyr forbrukslån, den store stygge ulven?

Det har vært mye skriverier om det kommende gjeldsregisteret, både isolert sett, men også i forbindelse med ulike artikler hvor forbrukslånbransjen til tider fikk hard medfart, og man satt igjen med et inntrykk av at dette er en bransje uten kontroll preget av cowboyvirksomhet som låner ut penger til alt og alle

Money & house on the scale

STK Finans AS er den ekte refinansieringseksperten

I denne artikkelen vil vi i STK Finans AS som drifter forbrukslån.com og lånemegleren.no komme med ulike presiseringer til deg som går rundt og grubler på en refinansiering du vet du burde få på plass, men som du av ulike grunner har latt bli med grublingen.