Forbrukslån.com

Meny

Nyheter

Hit kan du reise i påsken!

Lag en minnerik ferie i påsken. Om det er fjellet som frister eller du trenger en kickstart på våren med en strandferie, tipsene får du her.

Slik fikk Christian håret og selvtilliten tilbake

Går du rundt å skulle ønske at håret ditt fortsatt var inntakt? Er du lei av vikene som blir mer og mer synlige for hver dag som går, eller at månen du er i ferd med å få er så stor at den kunne tatt i mot en månelanding ?

Storbank tvinges til å bytte navn

Litt for lite research gjør at norsk storbank tvinges til å skifte navn. Vi har vært i dialog med banken for å få en uttalelse, og her er forklaringen banken gir.

Lån til grillhytte eller lysthus - en flott oppgradering av hagen eller hytta!

Er du av de som har hage eller en fritidseiendom du kunne tenke deg å gjøre litt mer ut av bør du lese videre.

Slik kan du som mann øke livskvaliteten med et garasjelån

Det høres kanskje utrolig ut, men derfor kan et lån til en ny garasje være løsningen mange menn ser etter.

Bobildrøm - vi kan hjelpe deg med finansieringen

Båtlån? Nå kan du gjøre gode «off season» kjøp

Januarsalget er vi alle klar over, det vi her ønsker å rette litt fokus på er at du på denne tiden av året kan gjøre veldig gode båtkjøp.

Elbil vs fossilbili

Vi finansierer både fossilbil og elbil

Vi i forbrukslån.com følger med interesse den gående miljødebatten i samfunnet og her har vi et skråblikk på debatten.

Dette er alderen til den gjennomsnittlige lånetaker

Som et svar på medienes fokus på at flere unge tar opp forbrukslån har vi gjort analyse av vår data fra 2018 for å finne alderen til den gjennomsnittlige lånetaker.

Gjeldsregister på plass i 2019 - hva betyr det egentlig?

For alle som følger med på nyheter innen finans har det vært mye skriverier om et såkalt gjeldsregister. Her har det vært en rekke artikler, mange av de veldig gode og informative, men vi i forbrukslån.com ønsker allikevel å komme med litt presiseringer for deg som fortsatt er litt usikker på hvordan dette i realiteten er ment å fungere.

Bør du bruke forbrukslån som lønn?

USAs handelsminister anbefaler offentlig ansatte som ikke har fått lønn på mange uker til å ta opp forbrukslån. Er dette en god ide?

Banker som tilbyr forbrukslån, den store stygge ulven?

Det har vært mye skriverier om det kommende gjeldsregisteret, både isolert sett, men også i forbindelse med ulike artikler hvor forbrukslånbransjen til tider fikk hard medfart, og man satt igjen med et inntrykk av at dette er en bransje uten kontroll preget av cowboyvirksomhet som låner ut penger til alt og alle

STK Finans AS er den ekte refinansieringseksperten

I denne artikkelen vil vi i STK Finans AS som drifter forbrukslån.com og lånemegleren.no komme med ulike presiseringer til deg som går rundt og grubler på en refinansiering du vet du burde få på plass, men som du av ulike grunner har latt bli med grublingen.

Hva avgjør om jeg får lån?

For utenforstående kan det kanskje virke som om det eneste kriterium for å få et forbrukslån er om du har betalingsanmerkninger eller ikke. Sannheten er at det ofte er ganske komplekse modeller og datasystemer som ligger til grunn for det enkle svaret «innvilget» eller «avslått».

DNB lanserer ny mobilbank - vi liker den!

DNB har endelig lansert en etterlengtet ny versjon av mobilbank-appen på iPhone og Android.

Nordax bank logo

Ser fram til samarbeid med Nordax Bank

Vi i STK Finans AS som drifter Lånemegleren.no og Forbrukslån.com har gleden av informere om at vi inngår samarbeid med Nordax Bank nå i løpet av første kvartal 2019.

Lån til møbler

Er det lurt å ta et forbrukslån til møbler?

Enten du trenger nye møbler eller bare ønsker å forny hjemmet ditt så må møblene finansieres. Her er noen tips til ulike måter å gjøre det på.

Unngå disse fellene - 6 tips for det beste båtkjøpet

Er du lei vinterværet og fantaserer om å sette båten på sjøen, kjenne vinden i håret og sjøsprøyten i ansiktet? Er dette året drømmen om egen båt endelig skal realiseres?

lån til tannlegebehandling

Flere låner penger til tannbehandling

Besøk hos tannlegen er ikke nødvendigvis noe vi gleder oss til, men å utsette det kan også bli dyrt. Nå er det flere som låner penger for å få utført tannbehandling.

Nye retningslinjer fra Finanstilsynet - det har betydning for deg

Det kom nye retningslinjer fra finanstilsynet høsten 2017, og ila 2018 ble det gjennomført tilsyn og kontroll i ca. 10 av bankene som opererer i denne bransjen. Tilsynet konkluderte med at det var ulik tilnærming til disse retningslinjene, og at det hos bankene var rom for ulik tolkning.