Forbrukslån.com

Meny

Fordelsavtale

I forbindelse med din søknad om lån hos Forbrukslån.com har du besluttet å godta vårt tilbud om fordelsavtale. Denne avtalen er mellom deg og STK Finans AS (Org.nr. 913 141 288).

Forbrukslån.com er utviklet, eid og driftet av STK Finans.

Fordeler i avtalen

Fordelsavtalen er et gratis abonnementsbasert tilbud fra STK Finans og dets samarbeidspartnere og datterselskaper – heretter samlet kalt Selskapene - og det er frivillig å inngå avtalen. Fordelsavtalen mellom deg og STK Finans er gyldig fortløpende og kan til enhver tid sies opp av begge partene. Du kan når som helst avslutte avtaleforholdet ved å sende oss en epost på post@stkfinans.no eller direkte avmelding i vår korrespondanse til deg. Du kan også kontakte oss via telefon på 22 72 60 50.

Du behøver ikke å inngå denne avtalen for å søke om lån hos oss eller benytte deg av noen av de øvrige tjenestene som vi til enhver tid måtte tilby.

Fordelsavtalen er et tilbud som har som formål å tilby følgende til deg:

  • Nyhetsbrev hvor du får informasjon, tips og råd som omhandler din privatøkonomi.
  • En spesialtilpasset utsending av relevante tilbud angående de produktene Selskapene til enhver tid formidler. Dette innebærer også at vi til enhver tid vil jobbe mot at de vilkårene du har på de produktene du har kjøpt via våre tjenester er så gunstige som mulig. Dette kan blant annet innebære lavere renter på lån og lignende.
  • Tilpasset kundebehandling.
  • Tilpasset markedsføring og øvrig informasjon.

Fordelsavtalen innebærer også at vi vil vi gjennomføre en profilering av deg for å kunne tilby deg mest mulig relevant informasjon og markedsføring. Ved profilering vil blant annet din historikk og dine aktiviteter hos oss bli sammenlignet med andre kunders aktivitet for å best mulig tilpasse våre produkter til ditt behov. Formålet med en slik profilering er at vi skal kunne kontakte deg med tilbud, markedsføring, informasjon mm. som er av interesse og nytte for deg. Profileringen vil derfor sørge for at du unngå å bli kontaktet av oss med informasjon som faller utenfor ditt interessefelt.

Vår behandling av dine personopplysninger og øvrige data gjøres i henhold til de enhver gjeldende personvernlovgivning i Norge og GDPR. Under våre retningslinjer for personvern kan du lese mer inngående om hvordan dine personopplysninger blir behandlet av oss.

Når du har akseptert våre vilkår i denne fordelsavtalen, aksepterer du på samme tid at du har lest og forstått disse retningslinjene for personvern og at vi vil behandle dine personopplysninger for å kunne oppfylle fordelsavtalen med deg.

Fordelsavtalen innebærer at de tilbudene, informasjonen og tipsene du mottar vil omhandle de produktene og tjenestene som tilbys av Selskapene. På nåværende tidspunkt begrenser disse produktene seg til forbrukslån, lån og refinansiering uten sikkerhet, samt informasjon og tips om privatøkonomi. Ved senere utvidelse av produktspekteret med relaterte produkter vil vi ta disse inn i Fordelsavtalen.

Tilbud og informasjon som du mottar fra Selskapene i henhold til fordelsavtalen vil formidles til deg via e-post, SMS, telefon eller brev. Ettersom vi streber etter å gi deg den beste og mest relevante kundebehandlingen så effektivt og raskt som mulig vil vår kommunikasjon med deg i all hovedsak foregå via SMS og e-post.

Fordelsavtalen innebærer som nevnt utsendelse av relevante tilbud på de produkter/tjenester som til enhver tid tilbys fra Selskapene, og dine personlige opplysninger og data vil derfor deles innad i Selskapene

Bruk av informasjonskapsler

Når du bruker våre sider og våre tjenester vil vi lagre informasjon om dette, og dette gjør vi ved hjelp av cookies/informasjonskapsler. Les mer i våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Avtalens gyldighet

Vilkårene i denne fordelsavtalen er gyldig fra og med 10.08.2018 og fremover.

Endring av vilkårene

STK Finans AS vil fortløpende kunne oppdatere denne fordelsavtalen og vi forbeholder oss dermed retten til å endre fordelsavtalen til enhver tid. Hvis endringene er av vesentlig art vil vi opplyse deg om dette i en e-post hvor de gjeldende endringene blir adressert.

STK Finans AS (org.nr. 913 141 288)

Østensjøveien 36
0667 Oslo

E-post: post@stkfinans.no
Telefon: 22 72 60 50