Forbukslån logo

Meny

Lån fra 7,49%
nom. rente - Inntil 500 000 kr!

Lån til båt!

Lån til båt? Hvor mye ønsker du å låne?

Lånebeløp:250 000 kr
250000
Nedbetalingstid:10 år
10
Månedskostnad:
fra 3 732 kr *

* Eksempel nom. rente 12,90%, eff. rente 13,76%. 250 000 kr over 10 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 197 860 kr. Totalt 447 860 kr.

Nom. rente fra 7,49% til 26,9%. Eff. rente fra 8,99% til 31,3%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering.

Finansier båtdrømmen hos oss!

Hvis du går med en drøm om å eie en båt men ikke har lyktes med å få finansieringen på plass, har du kommet til det rette stedet. Her på Forbrukslån.com kan vi hjelpe deg å realisere båtdrømmen din, og før du vet ordet av det er du i besittelse av båten du har drømt om så lenge.

Det er mange gode grunner til å du burde søke et båtlån via våre sider, og vi skal fortelle deg hva du kan forvente deg hvis du velger å bruke oss og vår tjeneste.

Mange fordeler

Her på Forbrukslån.com har vi samarbeidsavtaler med hele 18 forskjellige banker, og det betyr at utgangspunktet ditt for å få et lånetilbud virkelig er tilstede.

Når du fyller ut en søknad og sender inn til oss vil vi gjennomgå denne for å se om det er noen mangler med den. Hvis det er det vil vi ta kontakt med deg for å få rettet dette opp. Når dette er gjort sendes søknaden din videre til alle de 15 bankene slik at de kan vurdere den i sine systemer og dermed ta stilling til om de kan komme med et tilbud eller ikke.

Vi får deretter tilbakemelding fra bankene, og alle tilbudene vil du finne inne på 'Min side' her på Forbrukslån.com. Der kan du selv ta en vurdering om hva du ønsker å gjøre, og når du har gjort ditt valg vil den aktuelle banken overta kommunikasjonen med deg. Vi er allikevel tilgjengelig for deg hvis du skulle ha noen spørsmål.

En annen fordel med vårt båtlån er at det i praksis er et usikret forbrukslån, hvilket innebærer at det ikke stilles noen krav til noen egenkapital. Når du har fått innvilget det lånebeløpet du ønsker kan du derfor bruke det i sin helhet på den båten du har i tankene.

Tradisjonelle båtlån som man får i bankene, og da med pant i båten, innebærer at du må kunne tilby egenkapital som en sikkerhet for det lånet man har søkt om.

Båtlånet du får gjennom Forbrukslån.com betyr altså at en slik pantsetting ikke vil være nødvendig. Båten du har investert i vil derfor ikke ha noen heftelser på seg slik som med et tradisjonelt båtlån.

I tillegg kan du kjøpe akkurat den båten du ønsker deg ettersom bankene ikke stiller noen krav til merke eller modell. Friheten du får med denne typen lån er derfor et nøkkelgode. Dette gir deg også muligheten til å søke om et lån som du føler du kan håndtere og deretter ha pengene klare på bok til det dukker opp en båt som har alle de egenskapene du er ute etter.

Kostnader

Rentene, og dermed kostnadene, på ditt båtlån er det vanskelig for oss å si noe spesifikt om. Som sagt sendes din søknad inn til 15 banker og disse vil gjøre en individuell vurdering av denne. Bankene ser på flere faktorer som omhandler ditt liv og økonomi, og dette er for eksempel alder, inntekt, boforhold, lønn, annen gjeld, arbeidsforhold og mer.

Søknaden og svarene du får er dog ikke forpliktende og det koster deg heller ingenting å søke om båtlån gjennom Forbrukslån.no. Er du ute etter en ny båt og ikke har noen finansieringskilde har du derfor ingenting å tape på å bruke vår tjeneste!

Søke om forbrukslån?

Slik fungerer det!

null

1. Søk nå

Start med å fylle ut vår søknad om lån uten sikkerhet.

null

2. Behandling

Vi henter tilbud fra opptil 19 banker.

null

3. Velg lån

Finner vi et lån du vil ha utbetaler banken pengene direkte på din konto

Lån til båt? Hvor mye ønsker du å låne?

Lånebeløp:250 000 kr
250000
Nedbetalingstid:10 år
10
Månedskostnad:
fra 3 732 kr *

* Eksempel nom. rente 12,90%, eff. rente 13,76%. 250 000 kr over 10 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 197 860 kr. Totalt 447 860 kr.

Nom. rente fra 7,49% til 26,9%. Eff. rente fra 8,99% til 31,3%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ved å oppgi din e-postadresse samtykker du til å få periodiske e-poster fra oss om privatøkonomi og lån. Du kan når som helst melde deg av.